Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos UENF - Ciências Agrárias

Composição química e perfil de ácidos graxos da carne de cordeiros suplementados ou não com gordura protegida

Authors

  • Maíra Longue Scheidegger
  • Erika Monteiro Tavares
  • Fábio da Costa Henry
  • Célia Raquel Quirino

Keywords:

Suplementação energética, Santa Inês, ¼ Santa Inês ¾ Dorper

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Issue

2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos UENF - Ciências Agrárias

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.