Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos IFF - Ciências Agrárias

Elaboração de maionese com soro de leite fluido e óleo essencial de tomilho (Thymus Vulgaris L.)

Authors

  • Samira da Silva Máximo
  • Wilhan Delaqua da Silva
  • Krystal Cardoso Soares Estefan de Paula
  • Juliana Gonçalves Vidigal
  • Kátia Yuri Fausta Kawase

Keywords:

Lactossoro, Maionese e Óleo essencial

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Issue

2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos IFF - Ciências Agrárias

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.