Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos IFF - Ciências Agrárias

Utilização de chia como substituto de gordura animal em hamburguer bovino

Authors

  • Nathalia Ribeiro Ferreira da Silva
  • Evelyn Lepre Fernandes
  • Juliana Gonçalves Vidigal
  • Saulo Valadão Escudini
  • Thays da Costa Silveira

Keywords:

Hambúrguer Bovino, Semente de chia, Substituição da gordura

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Issue

2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos IFF - Ciências Agrárias

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.