Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos IFF - Ciências Agrárias

Utilização de soro de leite fluido na elaboração de pão de forma

Authors

  • Yanna Bartholazi França
  • Emilly Rita Maria de Oliveira
  • João Tomaz da Silva Borges
  • Juliana Gonçalves Vidigal
  • Kátia Yuri Fausta Kawase

Keywords:

Lactossoro, Pão de forma, Volume de pão

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Issue

2014: VI CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos IFF - Ciências Agrárias

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.