Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2015: VII CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos - Outras Instituições

Análise da presença de enterobactérias no queijo coalho produzido em pequena escala a partir do leite cru e fervido no Município de Atílio Vivácqua-ES

Authors

  • Ester Oliveira Soares UFF
  • Ludmila das Neves Rocha UFF
  • Cristina dos Santos Ferreira UFF

Keywords:

Queijo coalho. Análise microbiológica. Produção de queijo.

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Issue

2015: VII CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos - Outras Instituições

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.