Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2012: IV CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos UENF

Composição química e perfil de ácidos graxos da carne de cordeiros suplementados ou não com gordura protegida

Authors

  • Yara de Souza Lisbôa
  • Erika Monteiro Tavares
  • Fábio da Costa Henry
  • Célia Raquel Quirino
  • Rosemar Antoniassi

Keywords:

Suplementação energética, Santa Inês, ¼ Santa Inês ¾ Dorper

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Published

03-05-2013

Issue

2012: IV CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos UENF

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.