Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Essentia Editora
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Contact
Search
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. 2016: VIII CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica /
  4. Resumos IFF - Ciências Agrárias

Qualidade física, química e sensorial de produtos cárneos contendo lactossoro

Authors

  • Jecylda Cecília Reis Abreu Cristófori
  • Christiane Siqueira Schneider
  • Poliana Gualande Ribeiro Boechat
  • Juliana Gonçalves Vidigal

Keywords:

Soro de leite, Substitutos de água, Produtos cárneos

Abstract

.

Downloads

  • PDF (Portuguese)

Published

12-04-2017

Issue

2016: VIII CONFICT - Congresso Fluminense de Iniciação Científica e Tecnológica

Section

Resumos IFF - Ciências Agrárias

Developed By

Open Journal Systems

Language

  • English
  • Português
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.